top of page

ALDENHOVEN INTERIEURWERKEN

VOOR WIE?

ALD20201127_070.jpg
Zakelijk

Als ondernemer weet je hoe belangrijk uitstraling is. Je kiest bewust voor een bepaalde huisstijl, kleur en inrichting. Daarmee vertel je een verhaal, breng je een boodschap over.  Een interieur op maat draagt bij aan die uitstraling. Of het nu gaat om een hotellobby of een kantoor: sfeer en beleving zijn bepalend! Stem je interieur af op waar jij voor staat, op wat jij wilt uitstralen. 

 

Van complete inrichting tot op maat gemaakte meubelstukken

Wij verzorgen een complete inrichting voor je winkel kantoor, expositie- of standruimte. Maar we staan ook voor je klaar als je een op maat gemaakt meubelstuk zoekt. Aldenhoven Interieurwerken  gaat de uitdaging aan en zoekt naar de juiste toepassing. 

 

Ergonomische meubelen

Niet alleen het oog wil wat, ergonomie is minstens zo belangrijk. Bij Aldenhoven Interieurwerken zorgen we ervoor dat deze aspecten terugkomen in jouw interieur. Zo geniet je van een mooi en comfortabel interieur. 

 

Wil je meer weten?

Als het duidelijk is wat de wensen zijn, brengen wij je graag in contact met het juiste interieur- architectbureau, zodat je het interieur krijgt wat je voor ogen hebt.

ALD20201127_137.jpg
Particulier

 

Die hoek onder de trap: misschien wel dé perfecte plek voor een mooie kast. Maar helaas, de kast met de ideale afmetingen kun je niet vinden. 

 

Met liefde op maat gemaakt

Als particulier denk je misschien niet direct aan een interieurbouwer als het gaat om de inrichting van je huis. Gelukkig ervaren steeds meer mensen de voordelen van met liefde en op maat gemaakte meubels. Meubels die perfect bij jou en je interieur passen en zorgvuldig gebouwd worden. Met mooie (duurzame) en kwalitatief hoogwaardige materialen. 

 

​Wij maken je droominterieur!

Heb je helemaal voor ogen wat jij wilt? Dan maken wij je droomplaatje waar. Zodat die gewenste eettafel met stoelen naar jouw smaak, straks gewoon in je kamer staan. Wij maken wat jij voor ogen hebt. Of je nu een op maat gemaakte kast zoekt of een volledige (unieke!) keuken of slaapkamer wilt. 
 

Geïnteresseerd? Neem snel contact met ons op!

ALD20201127_168.jpg
bottom of page